Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tâlhar din Neamț căutat NAȚIONAL, depistat de polițiști

Foto caracter ilustrativ

Un tânăr din Roman, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani și 60 de zile, pentru tâlhărie, a fost depistat de polițiști.

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat, în municipiul Roman, un tânăr de 21 de ani, căutat la nivel național.

Judecătoria Roman a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, prin care era condamnat la 3 ani și 60 de zile de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În fapt, la data de 23 aprilie 2018, în timp ce acesta se afla în municipiul Roman, prin exercitarea de acte de violență ar fi deposedat un bărbat, de bunurile pe care le avea asupra sa. Totodată, în cursul aceleiași zile, prin exercitarea de acte de violență asupra unei alte persoane, i-ar fi sustras un telefon mobil și 420 de lei.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *