Tânăr dispărut (din nou) de acasă. Polițiștii desfășoară activități specifice în vederea depistării acestuia

La data de 1 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat, de 53 de ani, din Roman, cu privire la faptul că, la data de 30 aprilie 2022, nepotul său TEODOR NECULAI ALEXANDRU, în vârstă de 14 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul unchiului său și nu a mai revenit până în prezent.

Minorul a mai fost protagonistul unei scene asemănătoare în luna februarie, anul curent.

Semnalmente: înălţime – 1.55 m, greutate – 45 de kilograme, ten alb, ochi verzi.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă neagră, hanorac negru, pantaloni tip jeans maro, fiind încălțat cu adidași albi, iar pe cap purta o șapcă neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de minor, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy