Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tânăr reținut pentru violenţă în familie şi nerespectarea ordinului de protecţie

La data de 10 aprilie 2019, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Săvineşti au depistat şi reţinut un tânăr pentru 24 ore, pe care l-au introdus în arestul I.P.J. Neamţ, sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie şi nerespectarea ordinului de protecţie.

La aceeaşi dată, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie de 70 de ani, din Podoleni, cu privire la faptul că fiul ei, de 34 de ani, a încălcat ordinul de protecţie impus de Judecătoria Piatra-Neamţ.

Din cercetările efectuate a rezultat că data de 29 martie 2019., acesta ar fi exercitat acte de violenţă asupra mamei sale, fapt pentru care  la data de 8 aprilie 2019. Judecătoria Piatra-Neamţ a emis un ordin de protecţie prin care a fost evacuat pentru 6 luni din imobilul unde locuia împreună cu mama sa şi obligat să păstreze o distanţă de minim 100 m faţă de aceasta. În seara 9 aprilie 2019, tânărul a fost depistat de poliţişti la locuinţa mamei sale, fapt pentru care a fost întocmit un alt dosar de cercetare penală pentru nerespectarea hotărârii judecătoreşti.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *