Târgul de Crăciun de la Neamț: Programul zilei de duminică, 25 decembrie

15698322_920816038052601_5376921600359324479_n

Crăciunul, o zi specială pentru toţi românii, va fi sărbătorit așa cum se cuvine. Consiliul judeţean şi Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” i-au invitat pentru această seară specială pe GHEORGHE ZAMFIR, formaţia „BERE GRATIS” şi pe PHELIPE.

Phelipe și Connect-R înființează, după aproape doi ani, propria echipa de producție, ce poarta numele de SOUL SISTEM. Apoi, împreuna cu trupa Perpetuum, Phelipe formează o nouă echipa de producție: “P & P Production”.
Vara anului 2009 ii va aduce lui Phelipe o colaborare cu Dj Rynno & Sylvia, piesa “Breathe again” bucurându-se de succes în rândul fanilor. Nu după mult timp Filip Aurel revine in atentia publicului cu piesa “Reason for love” in colaborare cu Nick Kamarera. Încurajat de succesul melodiei “Reason for love”, Phelipe a decis să lanseze un nou single „On”.

De la ora 19:30 va fi rândul băieţilor de la „BERE GRATIS” să petreacă seara de Crăciun alături de nemţeni.
„BERE GRATIS” este o formaţie românească de muzică pop-rock fondată în 1998, la Bucureşti, de Mihai „Miţă” Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape) şi Marius Dobre (chitară), trei băieţi ce cântau la acea vreme în formaţia „Ghost”. Împreună cu Mihai „Magga” Suciu (tobe) şi Marius Mirea (bass), au pus bazele unei noi formaţii pe care au numit-o „Bere Gratis” la sugestia unui bun prieten, Alexandru Catona (Cato). Data simbolică de naştere a formaţiei este 20 septembrie 1998.
Discografia formaţiei cuprinde , până acum, mai mult de douăzeci de albume, printre cele mai cunoscute numărându-se: „De vânzare” (LP, 2000), „Vino mai aproape” (LP, 2001), „Acolo sus” (LP, 2003), „Electrophonica” (LP live, 2004), „Post Restant” (LP, 2005), „Ediţie de buzunar” (2006), „Where We Go / Rosy” (2007). „Revoluţie de catifea” (LP, 2007), „Vacanţă la Roma” (Single, 2009), „Live X” (LP live, 2009), „Pe marele ecran” (LP, 2009), „O colecţie” (LP, 2010), „În faţa ta” (2012).

GHEORGHE ZAMFIR este artistul român care nu mai are nevoie de prezentare. Este de notorietate că, plecat din România spre occident, a fermecat întreg mapamondul cu măiestria sa de a cânta la nai. Însuşi instrumentul la care cânta, naiul, nu era cunoscut în multe părţi ale Globului, artistul Gheorghe Zamfir fiind cel datorită căruia se cânta acum la obiectul cu multe tuburi în Statele Unite, în Peru, în Japonia sau în Australia, spre exemplu. Dacă e să intrăm puţin în „laboratorul” artistului, ar fi de spus, pe scurt, că Gheorghe Zamfir este cel care a modificat forma, construcţia şi tehnica naiului, lărgindu-i considerabil paleta de interpretare. Introduce naiul în toate stilurile şi genurile muzicale, revoluţionând sunetul la scară universală şi aducând naiul în atenţia publicului modern.
Dar artistul Gheorghe Zamfir nu înseamnă doar muzicianul pe care îl ştim noi. Pe lângă prestigioasa carieră din domeniul sunetelor cântate, domnia sa se manifestă şi în domeniul literar, precum şi în cel al artelor plastice, publicând versuri, eseuri şi o carte autobiografică şi expunând picturi proprii în ţară şi în străinătate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy