Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Târgul de Crăciun la Neamț: Copiii pot participa în această săptămână la un atelier de modelaj în lut

atelier

Târgul de Crăciun la Neamț continuă și în această săptămână, 12-18 decembrie, cu o mulțime de evenimente și atracții pentru cei mari, dar și pentru cei mici. Pe platoul de la Curtea Domnească, în Căsuța Atelier, în această săptămână vă puteți înscrie micuții talentați la un atelier de modelaj în lut.

Modelajul în lut reprezintă unul dintre cele mai vechi meșteșuguri, cu un potențial de exprimare artistică uriaș. De la jucării la obiecte de decor, de la figuri simbolistice la vase, ulcioare și alte obiecte de uz casnic, cursanții pot învăța modul în care omul dă viață argilei remodelându-se pe sine, dar, mai ales, lumea care îl înconjoară.

Coordonatorul atelierului de modelaj în lut, Ionela Lungu, vine din Târgu Neamț în fiecare zi a acestei săptămâni pentru a-i introduce pe cei mici în tainele modelării lutului. Astăzi, în prima zi de atelier, s-au modelat elemente de poveste: copacul cu pupăza din tei, căsuță, vase mici.
atelier2Perioada: 12-18 decembrie

Program: Luni-Duminică 17:00-19:00

Contact: 0747 299 841, 0726 264 697, d-na Nicoleta Macovei.

Participarea la atelier este gratuită.
Atelierele sunt organizate de Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț, în „Căsuța atelier” a Târgului de Crăciun.

modelaj-1
modelaj-2
modelaj-3
modelaj-4
modelaj-5
modelaj-6
modelaj-7
modelaj-8
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *