Teapa poporului

Toti am vazut discutiile din media de pe marginea Oltchim unde Diaconescu s-a dus el sa arate cum este persecutat si cum ciocoii nu vor sa dea fabricile oamenilor seriosi ca el si ce sa vezi surpriza . Ciocoii i-a dat fabrica sa se spele pe cap cu ea pentru ca toti au simtit ca domnul OTV merge la cacialma .
In curand vom asista la noi minciuni OTV-iste care ne vor explica de ce nu a putut el strange 40 milioane de euro sa achite licitatia castigata, dar in tot acest timp OTV-ul va aduna din SMS si din alte donatii banii pentru achitarea licitatiei castigate . Desigur nu se va aduna suma necesara, dar tot ce se va strange va ramane in buzunarul lui Diaconescu .
Aceasta cacialma cu Oltchimul va vaduvi PPDD-ul de cel putin 5 procente electorale .
Incheiem opiniind ca Dan Diaconescu nu are nevoie de acel combinat , nu va putea achita licitatia castigata si totul va fi o noua demonstratie la scara nationala de ce inseamna in realitate OTV-ul .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy