Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Teapa poporului

Toti am vazut discutiile din media de pe marginea Oltchim unde Diaconescu s-a dus el sa arate cum este persecutat si cum ciocoii nu vor sa dea fabricile oamenilor seriosi ca el si ce sa vezi surpriza . Ciocoii i-a dat fabrica sa se spele pe cap cu ea pentru ca toti au simtit ca domnul OTV merge la cacialma .
In curand vom asista la noi minciuni OTV-iste care ne vor explica de ce nu a putut el strange 40 milioane de euro sa achite licitatia castigata, dar in tot acest timp OTV-ul va aduna din SMS si din alte donatii banii pentru achitarea licitatiei castigate . Desigur nu se va aduna suma necesara, dar tot ce se va strange va ramane in buzunarul lui Diaconescu .
Aceasta cacialma cu Oltchimul va vaduvi PPDD-ul de cel putin 5 procente electorale .
Incheiem opiniind ca Dan Diaconescu nu are nevoie de acel combinat , nu va putea achita licitatia castigata si totul va fi o noua demonstratie la scara nationala de ce inseamna in realitate OTV-ul .
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *