Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tineri reținuți în aceeași zi în care a fost depusă sesizarea de furt din locuință

În ziua de 16.01.2017, în jurul orei 12.30, dispeceratul Poliţiei mun. Roman a fost sesizat despre faptul că persoane necunoscute au sustras bani și bijuterii dintr-o locuință. La fața locului s-a deplasat, imediat, echipa de cercetare, care a stabilit că pe perioada cât au lipsit de la dohoti-prinsi-prejudiciu-recuperatmiciliu proprietarii, 13-16.01.2017, persoane necunoscute au pătruns în apartament, de unde au sustras o sumă de 30.000 de lei şi valută (200 USD şi 100 lire sterline) precum şi un lanţ din aur.

Tot ieri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției mun. Roman, în urma activităților operative desfășurate, au identificat trei tineri cu vârste între 15 și 20 de ani, din Roman, bănuiți de săvârșirea faptei. Polițiștii romașcani au documentat acest caz, iar în jurul orei 21.00 a fost dispusă măsura reținerii tinerilor pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat aproape  în totalitate.
Astăzi, tinerii sunt prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman pentru luarea unei măsuri preventive.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *