Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tot ce știi tu despre PNL e suficient ca să nu votezi PNL

De 30 de ani de zile nemțenii merg la vot și îi schimbă pe unii cu alții. Despre toți politicienii am auzit diverse suspiciuni legate de investiții pe care l-au făcut în Neamț. Despre Gheorghe Ștefan de la PDL am auzit cu toții o mulțime de lucruri, dar cel mai comun era acela că ”A furat, dar a și făcut”. Despre Culiță Tărâță, de asemenea, am auzit o mulțime de lucruri, dar dădea de mâncare unor mii de oameni. Despre Ionel Arsene am auzit că a asfaltat tot județul și dacă rămânea PSD la guvernare se apuca de asfaltat cu ”cumătrul” și lacul Bicaz.

Despre toate partidele și politicienii am auzit diverse suspiciuni pe marginea investițiilor pe care le-au făcut în infrastructură și a banilor atrași pe diverse căi la Neamț. Despre unii, însă, nu am auzit nimic. Despre cei de la PNL. De ce? Foarte simplu. Cum să fie suspiciuni asupra investițiilor făcute de ei, dacă ei nu au făcut nicio investiție în 30 de ani? Cum să fie suspiciuni asupra banilor europeni sau guvernamentali aduși de ei, dacă ei nu au adus asemenea bani în Neamț? În afară de suspiciuni de pus oameni pe funcții si liste contra cost nu prea am auzit multe legate de liberali. Băieții aceștia nu au făcut nimic.

Tot ce știi tu despre PNL e adevărat și suficient ca să nu-i votezi. Toate investițiile pe care știi tu că le-a făcut PNL în Neamț în ultimii 30 de ani sau măcar în ultimul an de când sunt la guvernare, acelea sunt. În cazul în care nu știi nici una, atunci de ce ai crede că dacă ai vota PNL ar face de anul viitor ce nu a făcut în 30 de ani sau măcar în ultimul an de când este la guvernare?

Adevărul este la tine. Dacă tu știi că PNL a făcut ceva în județul Neamț, măcar în ultimul an de când e la guvernare, atunci mergi si oferă-le votul tău. În schimb, dacă nu știi să fi făcut ceva liberalii în Neamț în ultimii 30 de ani, mergi și votează pe cineva care a făcut. Nu mai face experimente electorale acordând votul unor indivizi care spun că vor câștiga și că au în sondaje 53% doar ca sa te manipuleze și apoi pierd alegerile rușinos. Nu mai face experimente electorale cu indivizi care spun că vor aduce sute de milioane și miliarde de euro la Neamț, dar ei sunt la guvernare de un an și nu au dat bani de 100 metri de asfalt sau un podeț pe undeva prin județ. Mergi și votează ce vrei tu, dar nu mai vota minciuna, manipularea și pe cei care nu au făcut niciodată nimic.

I.R.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *