Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Trafic restricționat pe o stradă din Neamț, între 1 și 2 noiembrie

Primăria municipiului Roman vă informează asupra faptului că începând de joi, 1 noiembrie, ora 09.00, și până vineri, 2 noiembrie, ora 17.00, traficul va fi restricționat pe strada Veronica Micle, pe tronsonul dintre bulevardul Roman Mușat și strada Tineretului.

Măsura vine ca urmare a necesității efectuării lucrărilor de ridicare la cotă a canalelor de pe acest tronson de drum, astfel încât circulația autoturismelor să se realizeze ulterior în condiții optime și în siguranță.

Dificultatea lucrărilor constă în faptul că, deși ramele sunt confecționate separat, fixarea lor în beton și uscarea acestuia necesită un timp îndelungat. În acest an, administrația publică locală a ridicat la cotă căminele de pe străzile modernizate prin PIDU, de pe străzile reparate cu covor asfaltic, pe aleile dintre blocuri dar și pe cele de pe Artera Roman Vest – pe tronsonul dintre E85 și Panificație, lucrări similare urmând a se realiza și în anul 2019.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *