Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tragedii în Neamț în minivacanța de Sf. Maria

Deși minivacanța prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului//Ziua Marinei ar fi trebuit să fie un motiv de bucurie și relaxare, doi bărbați din Neamț au decis să încheie socotelile cu viața.

Pe 16 august, vineri, în jurul orei 12.55, din Tețcani, comuna Gherăești, ambulanța a preluat un bărbat de 30 de ani diagnosticat cu stop cardio-respirator prin spânzurare. Din fericire, echipajul medical a reușit să îl resusciteze, iar pacientul a fost preluat de un echipaj cu medic şi predat la CPU a Spitalului Municipal Roman.

Nu la fel de fericită a fost situația unui alt bărbat, de 45 de ani, din Oglinzi. Pe 18 august, în jurul orei 12.57, echipajul medical al ambulanței l-a găsit spânzurat și nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Pacientul a rămas la locul solicitării.

Atragem din nou un semnal de alarmă și sfătuim aparținătorii, rudele, cunoștințele celor care manifestă semne clinice de depresie, să facă un efort suplimentar pentru a evita un astfel de deznodământ. Nu este o rușine să se ceară sfatul cadrelor medicale avizate , psihologilor, la cea mai mică suspiciune în acest sens. De cele mai multe ori ascultând, sfătuind, încurajând, se pot evita asemenea tragedii.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

arsene


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *