Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

TRAGIC: Un bărbat a murit într-un incendiu, azi-noapte [FOTO]

Aseară în jurul orei 01.18, pompierii de la Detașamentul Roman au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la o locuință în satul Adjudeni, comuna Tămășeni.

Militarii s-au deplasat la locul solicitării cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Când au ajuns la locul intervenției, pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat la o casă care nu era racordată la rețeaua de energie electrică.

Incendiul s-a extins și la o anexă gospodarească în care erau materiale combustibile. Pompierii au stins incendiul. În casă se afla proprietarul locuinței, un bărbat în vârstă de 73 ani, care din păcate a fost găsit decedat.

Pompierii au stabilit cauza probabilă de producere a incendiului ca fiind focul deschis în spații închise (lumânare). În urma incendiului au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 140 mp, bunuri materiale și elemente de mobilier și o anexă gospodarească din lemn de 80 mp.

Condoleanțe familiei!

Sursa/ Foto: ISU Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *