Trei frățiori din Neamț, la un pas de moarte – Au fost transportați de urgență la spital

Trei copii au fost la un pas să își piardă viața, după ce camera în care dormeau a fost inundată cu fum.

Astăzi, 21.02.2024, la ora 05:09, a fost solicitată o Ambulanță la Nisiporeşti, în cazul a trei pacienți având diagnosticul intoxicație cu monoxid de carbon:

  • pacientă sex feminin, 14 ani, diagnostic: intoxicație cu monoxid de carbon; pacienta a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi transportată la CPU a SMU Roman – Pediatrie;
  • pacient sex masculin, 7 ani, diagnostic: intoxicaţie cu monoxid de carbon; pacientul a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi transportată la CPU a SMU Roman – Pediatrie;
  • pacientă sex feminin, 5 ani, diagnostic: intoxicaţie cu monoxid de carbon; pacienta a fost preluată de un echipaj cu medic şi transportată la CPU a SMU Roman.

Medicul Hugianu Leonard – medic specialist medicină de urgență la Spitalul Roman ne-a comunicat că „în această dimineață, în jurul orei 07.00 au fost aduși de Ambulanțe, trei copii de 5, 7 și 14 ani, prezentând semne de intoxicație cu monoxid de carbon.

Copiii de 5 și 7 ani au fost dirijați către Secția Pediatrie pentru supraveghere medicală, unde se află și în prezent, fiind în afara oricărui pericol, iar cel de-al treilea a fost dirijat către CPU – Spital Roman.

La prezentare avea o stare comatoasă dar după inițierea tratamentului și-a revenit. A fost dirijată către Spitalul „Sf. Maria” pentru supraveghere și conduită terapeutică”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy