Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Trei tineri, reținuți de polițiști pentru tâlhărie calificată

În dimineaţa de 14 august 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Roman, în urma cercetărilor efectuate au reușit identificarea a trei persoane, bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, în seara de 8 august a.c., în jurul orei 21.00, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat de 60 de ani, din Roman, despre faptul că la intrarea în scara blocului unde domiciliază a fost acostat şi imobilizat de doi bărbaţi însoțiți de o femeie, care i-au sustras un telefon mobil şi 450 de lei.

Cei trei, un tânăr de 14 ani, un altul de 19 ani, dar şi o tânără de 16 ani, depistaţi de poliţişti într-un parc din Municipiul Roman, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru a fi audiaţi.

Poliţiştii au recuperat jumătate din contravaloarea prejudiciului.

Faţă de aceştia, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând ca astăzi să fie introduşi în arestul I.P.J. Neamţ, iar mâine să fie prezentați Judecătoriei Roman cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *