Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Trupa Mandinga, show de senzație la Târgul de Crăciun de la Neamț

Joi, 29 decembrie, începând cu ora 18:00, în cadrul Târgului de Crăciun, pe scena de la Curtea Domnească au urcat o serie de artişti apreciaţi de public: Hevito şi trupa Mandinga.
Hevito, pe numele său real Manuel Severino Hernandez, o prezență exotică în peisajul muzical autohton, a fost primul care a urcat pe scenă. Artistul s-a născut în 1984, în Republica Dominicană și cântă de la vârsta de 17 ani, când a pus bazele trupei sale, Underground. În anul 2005, dominicanul a fost selectat de postul TV CANAL 5 să cânte la o gala dedicata victimelor atacului terorist de la 11 septembrie, iar prestația lui i-a smuls ropote de aplauze președintelui țării, care l-a numit “Hevito”, cuvânt care înseamnă măreț sau învingător. Artistul cântă muzică Dance, Reggaeton, Hip Hop, R&B, Urban, CLUB.
Ceva mai târziu, pe scenă a urcat trupa Mandinga. Varietatea culturală rezultată din amestecul de muzicieni români, spanioli şi cubanezi a garantat un spectacol de senzație, care a fost pe gustul publicului. Trupa, una dintre cele mai apreciate din România, a fost înfiinţată în urmă cu 13 ani.
În primăvara acestui an, Barbara Isasi a devenit noua solistă a trupei, iar noile piese vor fi în limba engleză și în spaniolă, cu un sound mai apropiat de stilul Pop și R&B (rhythm and blues) cu influențe latino.
Membrii trupei Mandinga: Ciupi la tobe (România), Barbara Isasi, voce (Spania), El Nino la percuție (Cuba), Zach la saxofon și la bas (Ro), Tony la trombon (Cuba), Omar la pian (Cuba) și de asemenea, o noutate în trupă, Valera Busmachiu (Republica Moldova) la trompetă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *