Udrea, sprijinita de USL ?

Intr-o stranie coincidenta , zona unde candideaza Udrea beneficiaza de asfaltari proaspete . Oficial se pot intampla asemenea coincidente dar nu ne putem preface ca suntem virgini pentru ca niciodata in istoria moderna a judetului Neamt nu s-a intamplat ceva fara acordul autoritatilor iar in campaniile electorale orice activitati producatoare de imagine au fost gestionate strict de figurile politice judetene fiind indreptate spre zonele unde candidau favoriti sau amanate sub diverse pretexte in zonele unde activau contracandidatii .
Oricat de intamplatoare par unele lucruri suntem prea caliti de politica de dupa 89 ca sa nu vedem mai departe de aparente ca sa nu mai spunem ca suntem un judet cu populatie majoritar crestina iar, conform Bibliei , nimic nu este intamplator, ca de altfel si faptul ca judetul este condus , teoretic , de USL .
La fel de evident este si faptul ca in municipiul Roman nu a prea vazut nimeni afisaj cu candidatul USL de pe colegiu, dar aici cel putin se simte intelegerea prin lipsa afisajului candidatului ARD pe senat .
Puse toate una peste alta si adaugand si zvonurile conform carora la inceputul campaniei reprezentantii ARD si USL au avut o cina de taina la un salon albastru din Roman mai ramane sa asteptam sa vedem daca Udrea a ales corect colegiul si poate manipula majoritatea votantilor sau daca electoralul va face o surpriza USL-ului si ARD-ului stricandu-le eventualele planuri .
Trist nu este faptul ca politicienii se inteleg intre ei si impart precoce cascavalul . Cel mai trist este ca ne cred pe toti niste vite proaste care trebuie duse din patru in patru ani la pasunat si in rest suntem buni doar de muls .

Iosub Robert

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy