Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ultimul „tun” în materie de furt: conservele! Protagoniștii, doi tineri din Piatra-Neamț

Polițiștii au identificat și reținut persoanele bănuite de comiterea infracțiunii de furt. Doi tineri din Piatra Neamț au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Foto caracter ilustrativ

La data de 11 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați de către o tânără de 29 de ani, din Piatra-Neamț, despre faptul că persoane necunoscute au sustras 31 de conserve dintr-un supermarket din Bicaz, pe care le-au introdus într-o geantă, ulterior părăsind incinta magazinului. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională este în valoare de peste 500 de lei.

La data de 28 iulie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiști, au fost identificați doi tineri de 21, respectiv 22 de ani, ambii din Piatra Neamț, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt. 

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț. 

Astăzi, tinerii urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț 

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *