Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un bărbat din Cotu Vameș, reținut pentru amenințare, violare de domiciliu și distrugere

Un bărbat din Cotu Vameș a fost încarcerat de polițiști în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Neamț.

La data 22 august 2018, în urma activităților operative desfășurate, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Horia au identificat și reținut un bărbat, de 40 de ani, din Cotu Vameș bănuit de comiterea infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și distrugere.

Din cercetările efectuate, a rezultat că la data de 21 august a.c., un bărbat de 40 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice s-a deplasat la domiciliul surorii sale, în vârsta de 43 de ani, din aceeași localitate, unde pe fondul unor neînțelegeri a amenințat-o cu o furcă.

Fiindu-i teamă de fratele său, femeia de 43 de ani s-a retras într-o curte interioară, însă acesta a pătruns în curtea locuinței sale, unde a distrus o poartă din tablă.

Ieri, în urma probării activității infracționale, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și distrugere, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, tot ieri, 22 august, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Roman, în urma cercetărilor efectuate au reuşit identificarea unui tânăr, de 19 ani, din Roman, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, în seara de 24 iulie 2018, în jurul orelor 21.20, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat, de 43 de ani, din Buzău despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din cabina unui autotractor, un portofel cu bani și documente personale, fiind creat un prejudiciu de 100 de lei.

Polițiștii l-au depistat și condus pe tânăr la sediul poliției pentru a fi audiat.

În urma probatoriului administrat în cauză, față de tânărul de 19 ani s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar astăzi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *