Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un bărbat din Roman a căzut cu buldozerul într-un bazin subteran plin cu deșeuri

deseuri

Joi, 07.04, la ora 17:54, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că un buldozer a căzut într-un bazin subteran aflat în zona unei foste ferme zootehnice din satul Cotu-Vameş, comuna Horia. La locul indicat s-au deplasat un ofiţer şi opt subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială echipată cu accesorii pentru salvări din diferite medii şi o ambulanţă SMURD, constatând că utilajul era cufundat în deşeurile din bazinul cu pereţi din beton, având diametrul de cinci metri.
Doar lama buldozerului, pe care stătea bărbatul în vârstă de 47 ani, era deasupra nivelului deşeurilor, la o adâncime de aproximativ şapte metri Pompierii au coborît şi imobilizat bărbatul, conştient, cu traumatisme vizibile la nivelul capului, l-au scos din bazin, şi l-au predat echipajului de paramedici, care l-au transportat la spital.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *