Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un bătrân a incendiat anexele locuinței sale. Fiul său a suferit arsuri. Ambii au ajuns la spital

În această dimineață s-a produs un incendiu la anexa unei locuințe particulare în Spiridonești, comuna Icușești la intrare dinspre Icușești. Potrivit ISU Neamț, la locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un autocamion de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Roman.

La fața locului pompierii au constatat că ard anexele locuinței, o bucătărie de vară, grajdul, fără propagare la locuință. Incendiul a fost provocat de proprietarul locuinței, în vârstă de 90 de ani.

Un bărbat de 62 ani, fiul proprietarului, a suferit arsuri la nivelul gâtului și feței, fiind transportat de către o ambulanță SAJ la CPU Roman. Proprietarul a fost transportat și el la Spitalul Roman.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars acoperișul comun de la bucătăria de vară, grajd și o anexă, realizat din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafață de aproximativ 80 metri pătrați, mobilierul din bucătărie, tâmplăria din lemn, două aparate electrocasnice (aragaz și frigider) și aproximativ o tonă de porumb știuleți depozitat în podul grajdului. Din bucătăria de vară a fost evacuată și o butelie de aragaz. Operațiunile de stingere au fost sprijinite și de cinci pompieri voluntari din cadrul SVSU Icușești.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *