Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un nemțean, condamnat pentru sprijinirea unui grup infracțional organizat, încătușat la graniță

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat autorităților competente un bărbat din județul Neamț, condamnat la 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de aderare și sprijinire a unui grup infracțional organizat.

În data de 04.09.2018, în jurul orei 00:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară I.B., în vârstă de 40 de ani, domiciliat în județul Neamț.

„Cu ocazia formalităților de frontieră, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de către autoritățile din România. Pe numele lui a fost emis, în luna mai 2016, de către Tribunalul Giurgiu, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. I.B. a fost condamnat la doi ani închisoare pentru săvârșirea unor infracțiunii de aderare și sprijinire a unui grup infracțional organizat”, se precizează într-un comunicat emis de Poliția de Frontieră Română.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *