Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un nemțean și-a recuperat portofelul pierdut cu ajutorul Poliției Locale din Bacău

Ieri, 13.10.2019, polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră și Eliberare Permise de Liberă Trecere din Bacău, aflați în exercitarea atribuțiunilor de serviciu au fost sesizați de către o persoană cu privire la faptul că aceasta găsise un portofel în zona Târgului Auto.

Urmare a verificărilor efectuate, s-a constatat că accesoriul conținea suma de 1531 lei, două cărți de identitate, un permis auto, un card bancar, mai multe carduri de fidelitate de la mai multe magazine și că aparține numitului, N.D , de 40 de ani, din municipiul Roman, județul Neamț. A fost luată legătura cu colegii de la Poliția Locală Roman, care au contactat persoana în cauză, aceasta prezentându-se astăzi la sediul Poliției Locale, de pe strada I.L.Caragiale, nr.2, orele 08.30, pentru a intra în posesia portofelului pierdut.

La momentul restituirii, acesta a declarat că a pierdut portofelul într-un moment de neatenție, atunci când a urcat în mașină, motiv pentru care a fost sfătuit de polițiștii locali să manifeste, pe viitor, o atenție sporită la utilizarea bunurilor personale în locurile aglomerate, pentru a evita situațiile neplăcute de acest gen.

Sursa: Poliția Locală Bacău

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *