Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un nou incendiu în această seară – Pompierii au avut o misiune dificilă

Foto caracter ilustrativ

În jurul orei 17.20, prin apel la 112, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în localitatea Horia.

Pompierii s-au deplasat la locul solicitării cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Incendiul se manifesta la acoperișul unei case și în interiorul unei anexe gospodărești în care era amenajată o bucătărie de vară. Pompierii au stins incendiul în urma căruia au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 40 mp, planșeul unei camere pe o suprafață de aproximativ 12 mp, obiecte de mobilier, materiale textile ( îmbrăcăminte) și alte bunuri materiale.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum neprotejat termic față de un material combustibil. Misiunea pompierilor a fost una dificilă din cauza condițiilor meteo nefavorabile (vânt), a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *