Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un nou sondaj fake marca PNL în încercarea disperată de a manipula electoratul

Un sondaj nu doar fake ci de-a dreptul halucinant a fost lansat în mediul online de PNL Neamț. În acest sondaj Mugurel Cozmanciuc este aproape de 50% iar ceilalți contracandidați de la 17% în jos.

Nu știm cam cât de proști îi consideră PNL pe oamenii din Neamț dar cu siguranță nu sunt atât de proști încât jumătate să voteze un om care nu a bătut un cui în Neamț și implicit un partid care de aproape un an de când e la guvernare nu a făcut nimic în afară de a amenda lumea aiurea în pandemie și a pune pe posturi tot felul de incompetenți de la partid.

Aceste sondaje false se fac în speranța că unii oameni (care au alte intenții de vot în afară de PNL) să fie păcăliți crezând că ceilalți nu au șanse, prin urmare să nu își irosească aiurea votul, ci să îl dea celor care stau deja bine în sondaj.

Acest tip de manipulare este o ofensă adusă inteligenței oamenilor din Neamț și acest lucru se va vedea la vot. Chiar exagerează foarte mult PNL Neamț cu asemenea tentative de manipulări grosolane.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *