Un nou vicepreședinte pentru filiala Neamț a Partidului Noua Republică

Catalin-Chitei
Catalin-Chitei

Piatra Neamț, 26 martie 2013 – Adunarea Județeană Neamț a partidului Noua Republică a votat, în unanimitate, alegerea unui nou vicepreședinte. Acesta se numește Cătălin Chiței și s-a alăturat partidului în vara anului 2012.

“Le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată și mă bucur că mi-au trasat sarcina de a ajuta Noua Republică, de altfel singurul partid autentic de dreapta. Cred cu tărie în acest proiect și sunt bucuros că am găsit aici o echipă entuziastă cu care să putem dezvolta alternativa politică pe care românii și-o doresc”, a declarat Cătălin Chiței.

Unul dintre țelurile partidului Noua Republică este acela de a atrage tineri ambițioși care pot dovedi consecvență în acțiunile lor și tocmai de aceea Cătălin Chiței a fost alegerea cea mai bună pentru această funcție.

“Cătălin Chiței deoarece a dovedit, într-un timp scurt, că merită poziția de vicepreședinte, prin implicarea și aportul pe care le-a adus partidului.”, declară președintele filialei Neamț, Ciprian Domnu.

Cătălin Chiței este specialist în management și consultanță de afaceri. A absolvit în 2007 Facultatea de Litere, Departamentul de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. A urmat cursurile masterale de Comunicare și Relații Publice la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București. A lucrat în presa scrisă și radio, dar și în managementul unor companii precum Editura Polirom sau Biroul Român de Audit Transmedia ca specialist în Relații Publice. În 2009, începe antreprenoriatul cu o propria companie de consultanță. În prezent, este manager public al comunei Dămuc.

Pe ordinea de lucru a ședinței din 22 martie s-a aflat și înființarea Organizației de Tineret a filialei Neamț, coordonarea acesteia fiindu-i atribuită lui Andrei Roibu. El este elev în clasa a XII-a într-unul dintre colegiile cu prestigiu din Piatra Neamț.

Noua Republică este un proiect independent şi mai ales deschis tuturor cetăţenilor care împărtăşesc valori precum libertatea, pluralismul politic, munca, responsabilitatea, competiţia, dreptatea, cultura memoriei, morala creștină şi respectul faţă de patrimoniul spiritual.

Ne dorim schimbarea clasei politice din România prin recursul la competență profesională (oameni cu idei inovatoare) și integritate etică (bazată pe valori perene). Noua Republică pledează pentru refondarea politicului, punând demnitatea cetățeanului înaintea Statului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy