Unde-i lege, nu-i tocmeală: Tânăr arestat după ce a fost prins la volan fără permis

UPDATE: La data de 31 mai a.c., tânărul din Nisiporești, a fost prezentat Judecătoria Roman, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au depistat în trafic un tânăr, de 25 de ani, din localitatea Nisiporești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Eroilor, în aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy