Unii alesi de la Consiliul Judetean Neamt s-au pierdut in lupta pentru ciolan

ciolanulAm tot stat si am analizat cum se haraie pe ciolane si firmituri de cascaval unii consilieri judeteni si cum se fac de ras pe ei insisi , partidele din care vin si chiar familiile pe care le lasa acasa doar pentru ca sa se joace ei de-a barbatii politici in cladirea de langa Teatrul Tineretului .
Noi , periodic facem analize statistice la articolele proprii pentru a sti ce se citeste cel mai mult si pentru a ne concentra pe ceea ce sunt interesati cei care ne frecventeaza publicatia si am observat o anomalie in ceea ce priveste articolele legate de Consiliul Judetean Neamt si mai precis , fata de mandatul trecut unde mai toti consilierii erau amantele aceluiasi Suleiman si era liniste deplina acum cand se facu voia poporului si e scandal peste scandal lumea nu mai e interesata de ce se petrece la CJN si nici macar de cine mai vietuieste prin aceasta institutie .
Desigur ca multi dintre barbatii politici ce au statutul de consilieri judeteni se trezesc dimineata si in timp ce se barbieresc in oglinda se minuneaza cat de importanti au ajuns in dinanica politico-economico-sociala a judetului dar din pacate in afara de ei insisi nimeni nu mai este interesat de importanta lor .
Am studiat indeaproape fenomenul care contrazice oarecum apetitul nemteanului pentru scandal si am ajuns la concluzia ca oamenii de rand efectiv sunt scarbiti pana dincolo de limita de ce se intampla la Consiliul Judetean Neamt si refuza chiar si sa memoreze numele vreunui consilier judetean ales pe o lista facuta sub semnul intrebarii .
Aceasta ducere in derizoriu a activitatii CJN se datoreaza tuturor taberelor politice implicate care au reusit ca intr-un an de zile sa coboare atat de mult stacheta bunului simt incat sa devina o rusine sa fii consilier judetean . La activitatea jenanta desfasurata de consilierii judeteni se adauga si o lipsa totala de vizibilitate in materie de proiecte si hotarari care sa faca ceva concret pentru oamenii din Neamt ajungandu-se la concluzia populara ca la aceasta institutie se impart ciolane pentru a se sifona banul public si chiar mai rau de atat unii nemteni se intreaba cat de slab pregatiti pentru lupta politica sau pentru cascaval sunt acesti alesi de se bat de un an de zile ca niste gaini nereusind in atatea luni sa se hotarasca care e cucosul si sa inceapa incalecarea .
Dar dincolo de statisticile si opiniile noastre vom incerca sa coboram cu picioarele pe pamant alesii de la CJN si sa le oferim spre vizionare vocea strazii .

Iosub Robert

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy