Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Unul dintre autorii jafului asupra mașinii Poştei Române a fost prins de poliţiştii ieşeni

La data de 22 septembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi au depistat, în municipiu, un bărbat, de 28 de ani, din comuna Mirosloveşti, urmărit internaţional, membru al grupări infracţionale care a atacat mașina Poştei Române, din comuna Bârgăuani (Neamţ), în mai 2013.

Pe numele acestuia, Tribunalul Neamţ a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 9 ani, pentru comiterea infracţiunilor de aderare la un grup infracţional organizat, lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată.

„Acesta, la data de 16 mai 2013, în jurul orei 07.30, împreună cu alţi complici, organizaţi într-o grupare infracţională, având feţele acoperite cu cagule şi folosind pistoale, au blocat în trafic, pe DJ 15 A, în zona comunei Bârgăuani din judeţul Neamţ, o autospecială aparţinând Poştei Române. I-au imobilizat pe cei doi însoţitori ai transportului, închizându-i în interiorul maşinii şi au sustras doi saci cu bani. Prejudiciul creat a fost de 2.234.000 de lei”. se arată în comunicatul Poliției Române.

În activitatea organizată pentru prinderea bărbatului au fost angrenaţi luptători ai Serviciilor Acţiuni Speciale din Iaşi şi Vaslui. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Iaşi, în vederea executării pedepsei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *