Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un utilaj agricol furat, găsit la o societate comercială din Secuieni

La data de 22 august 2018, polițiștii din cadrul Secției de Poliției Rurală Români au fost sesizați de către un bărbat de 39 de ani cu privire la faptul că în localitatea Secuieni se află un utilaj agricol furat.

În urma activităților întreprinse de polițiști, la o societatea comercială din Secuieni, a fost identificat un utilaj agricol ce prezenta elemente de identificare asemenea celor sesizate.

Din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că utilajul agricol figurează ca fiind un bun furat, semnalarea fiind introdusă de către autoritățile austriece.

La fața locului a fost identificat proprietarul vehiculului, un bărbat de 31 de ani, din Iași, care a declarat că a achiziționat utilajul agricol împreună cu alte două utilaje din Bihor, de la un cetățean italian. Totodată, acesta a declarat polițiștilor că deține documente care atestă proveniența licita a vehiculului.

Polițiștii au indisponibilizat utilajul agricol în vederea continuării cercetărilor, până la clarificarea situației de fapt.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *