Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„V-am mai spus că țara arde și președintele se ocupă de orice altceva, numai de români – nu!” – Răzvan Cuc

Foto: Facebook Răzvan Cuc

Senatorul Răzvan Cuc a transmis un mesaj în care critică dur atitudinea conducătorului țării. Acesta își exprimă nemulțumirea față de actuala conducere și principalele preocupări ale mai-marilor cârmuitori. Din păcate este un adevăr crunt, o realitate dură la care oamenii asistă neputincioși, așteptând doar să se termine acest circ ieftin.

V-am mai spus că țara arde și președintele se ocupă de orice altceva, numai de români – nu! Îndemnând poporul să joace golf, Klaus Iohannis se dovedește nu numai suspendat în afara realității, dar frizează penibilul.

Prin urmare, nu avem nici guvern, nici președinte. Valul 4 al pandemiei crește tot mai mare, paturile din ATI se apropie de încărcarea maximă, iar numărul de teste este în continuare prea mic față de nevoile reale ale societății.

Pe de altă parte, totul se scumpește! Iar scumpirile nu se opresc pentru că guvernul României are de rezolvat tema președinției PNL. Știți ce a făcut zilele trecute guvernul spaniol? A plafonat prețurile la energie! De ce? Pentru că îi pasă de propriul popor!

Nemulțumirile oamenilor se văd la tot pasul. Ultimul sondaj CURS îi arată pe partenerii divorțați din coaliția încropită de președinte în cădere liberă. Dar nu e timp pentru alegeri anticipate. Românii trebuie să știe: golful e viitorul!”, transmite Senatorul Răzvan Cuc pe pagina sa de socializare.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *