Membri AMTT transmit mulțumiri deputatului PSD Ciprian Șerban

Cu aproape un an în urmă, pe data de 9 martie 2021, reprezentanții Asociației de Monitorizare Taxi Transilvania au avut o întâlnire cu Președintele Comisiei de Transport din Camera Deputaților care la acea vreme era domnul Ciprian Șerban, actualul Vicepreședinte al Camerei Deputaților.

În cadrul acestei discuții s-a vorbit despre modificarea legii 38/articolul 67, care prevedea interzicerea introducerii în serviciu a mașinilor cu geamuri fumurii: „O prevedere aberantă având în vedere faptul că aproape toți constructorii echipează standard cu acest tip de geam.”, transmite Vicepreședintele AMTT, Ioan Pugna.

Iată că discuția a dat roade și astăzi a fost votată modificarea Legii 38 iar după publicarea în Monitorul Oficial se va putea face, în sfârșit, agreerea RAR.

Astfel, de acum, autovehiculele cu geamuri fumurii, respectiv dotate cu geamuri cu transparență redusă, conform normelor internaționale în vigoare, vor putea fi autorizate de RAR pentru activitatea de transport în regim de taxi, conform unui proiect de lege adoptat de Parlament, prin votul final al Camerei Deputaților.

„Tot respectul pentru domnul deputat, actualmente Vicepreședintele Camerei Deputaților, pentru sprijinul acordat și pentru înțelegerea de care a dat dovadă! Mulțumim membrilor asociației pentru încredere și sprijin! Cu respect, Ioan Pugna, Vicepreședinte AMTT.”, a mai transmis acesta.

Asta trebuie să facă un deputat în Parlament. Exact ce face Ciprian Șerban. Un deputat trebuie să identifice nevoile oamenilor și să facă legi, să completeze legi, să modifice legi.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy