Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Viceprimarul orașului Piatra Neamț – suspendat din funcția ocupată ilegal

Alin Ștefan Lehăduș, viceprimarul orașului Piatra Neamț, nu a avut ocazia să se bucure prea mult de momentul său de glorie, astăzi a fost suspendat din funcția pe care o ocupa în mod abuziv.

Plângerea depusă la Instituția Prefectului de către Florentina Moise împreună cu consilierii PSD ai Consiliului Local, prin care se demonstra ilegalitatea comisă de viceprimar „sub oblăduirea primarului Andrei Carabelea, și-a urmat cursul firesc”, urmând ca HCL nr. 334 din 21.12.2021 să fie anulată în instanță.

Crezul meu e să lupt pentru dreptate!

Azi am mai obținut o victorie! Mandantul de viceprimar obținut cu încălcarea legii de către Alin Ștefan Lehăduș, este suspendat de drept, începând de astăzi, 11 martie 2021!

Plângerea pe care am adresat-o alături de colegii consilieri al PSD din CL Piatra Neamț către Instituția Prefectului cu privire la ilegalitatea comisă sub oblăduirea primarului Andrei Carabelea și-a urmat cursul firesc.

Prefectura a solicitat în instanță anularea HCL nr. 334 din 21.12.2021 privind alegerea viceprimarului Lehăduș. Începând de astăzi, acest domn nu mai este viceprimar al municipiului Piatra Neamț, fiind suspendat până la obținerea unei sentințe definitive și irevocabile.

Cred cu ardoare în respectarea legii, în acuratețea justiției române și nu voi accepta să îi dezamăgesc pe pietrenii care au încredere în mine și în colegii de la PSD.”, a transmis Florentina Moise.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *