Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(VIDEO) A fost semnat ordinul pentru începerea lucrărilor de modernizare a drumului județean DJ 201C, comuna Tămășeni

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, anunță că a semnat ordinul pentru începerea lucrărilor de modernizare a drumului județean DJ 201C, în comuna Tămășeni.

Este un drum de țară, pe care niciodată nu a fost vreo palmă de asfalt. Am convingerea că la finalul modernizării lui va fi un alt drum cu care mă voi mândri din multele realizate în infrastructura rutieră nemțeană și de care participanții la trafic vor fi foarte mulțumiți! Este un sector de drum care face legătura între comuna Tămășeni și județul Iași.”, a precizat Ionel Arsene.

FAPTE, NU VORBE!🆕Pentru alte câteva mii de nemțeni, încă o bucurie!✍Am semnat ordinul pentru începerea lucrărilor de modernizare a drumului județean DJ 201C, în comuna #Tămășeni. Este un drum de țară, pe care niciodată nu a fost vreo palmă de asfalt. Am convingerea că la finalul modernizării lui va fi un alt drum cu care mă voi mândri din multele realizate în infrastructura rutieră nemțeană și de care participanții la trafic vor fi foarte mulțumiți! 🛣Este un sector de drum care face legătura între comuna Tămășeni și județul Iași.👷‍♂️Se vor turna un strat de balast de 30 de cm și îmbrăcămintea asfaltică constând în 3 straturi, de bază, de legătură și de uzură. De asemenea, se vor realiza șanțuri și rigole pentru scurgerea apei, poduri și podețe, se vor monta semne de circulație și trasa marcaje rutiere.✅Promisiunile pe care le-am făcut la preluarea primului mandat de președinte al Consiliului Județean sunt acum onorate! Știu că mai sunt proiecte de implementat în județul nostru, toate sunt în atenția mea și le va veni rândul pentru a fi implementate!#construimîmpreună#neținemdecuvânt#promisiunirespectate

Gepostet von Ionel Arsene am Dienstag, 4. August 2020

Se vor turna un strat de balast de 30 de cm și îmbrăcămintea asfaltică constând în 3 straturi, de bază, de legătură și de uzură. De asemenea, se vor realiza șanțuri și rigole pentru scurgerea apei, poduri și podețe, se vor monta semne de circulație și trasa marcaje rutiere.

Promisiunile pe care le-am făcut la preluarea primului mandat de președinte al Consiliului Județean sunt acum onorate! Știu că mai sunt proiecte de implementat în județul nostru, toate sunt în atenția mea și le va veni rândul pentru a fi implementate!”, a mai transmis președintele Consiliului Județean Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *