Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(VIDEO) Ce se întâmplă cu COVID-ul la primăria Roman?

Jurnalista Teodora Baciu, candidat al Partidului Împreună Pentru Moldova la funcția de primar al municipiului Roman, atrage atenția că la primărie, săptămâna trecută, a avut loc o ședință unde  angajaților li s-a spus că dacă votează cu candidatul PNL nu trebuie să se mai teamă de nimic, deoarece în instituție lucrurile vor rămâne la fel.

Niciun cumătru și niciun incompetent nu va avea de suferit”, declară Teodora Baciu.

Conform celor precizate de Teodora Baciu, ședința a fost una atât de importantă încât nu s-a mai ținut cont nici de distanțarea fizică, nici de purtatul măștilor.

Toți angajații au fost convocați să vină, au intrat în sala de festivități, au umplut toate scaunele și au mai stat și în picioare, pe lângă perete.”, menționează candidatul Partidului Împreună Pentru Moldova la funcția de primar al municipiului Roman.

De asemenea, Teodora Baciu afirmă, potrivit unor informații furnizate de la angajați ai primăriei, că două persoane au ajuns la spital, iar alte, din birouri, acuză dureri de cap, febră sau nas înfundat.

Cu toate acestea, conducerea primăriei a dispus un singur lucru: să se poarte măștile inclusiv în birou, acolo unde se desfășoară mare parte din activitate. Nu s-a dispus o testare în masă, nu s-a dispus nici izolarea.”, a mai spus Teodora Baciu.

La final, jurnalista Teodora Baciu face un apel către conducerea DSP Neamț de a demara controale și de a lua toate măsurile necesare care se impun pentru protecția romașcanilor care au treabă la primărie, dar care nu știu cu adevărat la ce riscuri se supun.

Materialul video integral, mai jos:

Gepostet von Teodora Baciu am Dienstag, 1. September 2020

Este foarte interesant de văzut și articolul de mai jos deoarece de multe ori aceste ședințe, conferințe, etc pot fi punctul de plecare la ceva ce nu ne dorim.

Ponta a ajuns la Neamț după un contact direct cu o candidată COVID-19 pozitivă în Bacău

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *