Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

[VIDEO] Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a semnat contractul de reabilitare termică a clădirilor din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț

Vin bani europeni la Neamț. Bani, nu vorbe sau promisiuni.


Astăzi, 6 august, s-a semnat încă un proiect de o importanță majoră pentru județul Neamț și anume cel care presupune reabilitarea termică a clădirilor din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, o investiție ce se va realiza prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

„În cadrul proiectului se vor reabilita termic corpurile ce găzduiesc secțiile Psihiatrie, Medicina Legală și Boli Infecțioase. Lucrarea va presupune de asemenea lucrări de intervenții și dotări cu rol în diminuarea consumului de energie primară și emisiilor de CO2, dotarea cu instalații de climatizare, răcire și ventilare cu recuperarea căldurii, lucrări de intervenție pentru a răspunde exigențelor privind securitatea în vederea autorizării lucrărilor de intervenție, de igienă, sănătate și mediu înconjurător. Un proiect de 12.829.541,35 lei ce alături de celelalte finanțări, europene și guvernamentale, atrase vor face din SJU Piatra-Neamț unul dintre cele mai moderne și de încredere spitale din regiunea Nord-Est, așa cum am promis!”, a declarat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *