Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(VIDEO) PMP Neamț a început campania electorală. Cristian Sauciuc, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean

  • PMP Neamț a început campania electorală

Preşedintele PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu a anunțaț astăzi, 6 iunie, în cadrul unui conferințe de presă, candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Pe lângă funcția de președinte al organizației PMP Piatra-Neamț, Cristian Sauciuc este candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ. Este decizie pe care am luat-o împreună cu colegii. Am considerat că este omul care poate să ducă în acest an destul de încercat, bătăliile pentru partid, pentru toți cei care îl susținem. Sper să obţină un rezultat bun.” a declarat preşedintele PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu.

Cristian Sauciuc va acorda o atenție deosebită infrastructurii și consideră că dacă s-ar face în următorii ani autostrada Ungheni-Iași-Târgu Mureș, susținută în Parlamant de mai toate forțele de dreapta, și drumul expres Bacău-Piatra-Neamț, ar însemna mult pentru dezvoltarea județului Neamț.

Cristian Sauciuc a mai precizat că, dacă va ajunge preşedintele Consiliului Judeţean Neamț, banii vor fi repartizați în funcţie de proiecte, de numărul locuitorilor, şi nu pe culoare politică.

Ne dorim transparență în administrație și o administrație cu cetățenii . Nu este normal ca proiectele începute de un ales local să fie șterse când acesta își încheie mandatul. Haideți să fim parteneri, să ducem proiectele care sunt utile UAT-urilor la bun sfârșit. Nu contează culoarea politică, nu contează de cine este început, important este ca proiectul să fie util, indiferent de formula politică.”, a punctat preşedintele PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu.

La conferința de presă a participat și avocata Alina Tatomir, vicepreședinta organizației Piatra-Neamț, care a declarat că urmărește, prin proiectele sale, asigurarea apei calde în școli și înființarea unui nou centru de preluare a femeilor abuzate sau a mamelor împreună cu copiii.

Două proiecte dificil de realizat din cauza cadrului legislativ din România, dar în același timp două demersuri de interes public real.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *