Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

VIDEO: S-a turnat asfalt pe primul tronson al drumului ce leagă Județul Neamț de Harghita

Foto: Captură video

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, continuă și astăzi vizitele de lucru pe șantierele din județ. De această dată a transmis informații noi referitoare la stadiul lucrărilor de modernizare a drumului care face legătura între Moldova și Ardeal. În aceste momente se toarnă asfalt pe primul tronson, pe o lungime de 2.5 km.

„După multele lucrări de consolidare, întărit malurile, lărgit calea de rulare, pe drumul județean DJ 127A Bicazu-Ardelean – Tulgheș – Harghita s-a trecut la o nouă etapă în proiectul de modernizare: s-a turnat asfalt pe primul tronson, pe o lungime de 2,5 km.

De la o zi la alta se vede cum proiectul pe care îl gestionează Consiliul Județean prinde contur și dintr-un drum de pământ reușim să facem un traseu foarte bun, prin care legăm ținutul nostru și întreaga Moldovă de Vestul țării. Știu că foarte mulți nemțeni apreciază în mod deosebit această investiție, pentru că prin noua cale de rulare vor ajunge la Cluj, important centru universitar al țării, într-un timp mai scurt cu circa o oră și jumătate decât durează în prezent deplasarea.

Modernizarea acestui sector de drum a fost pe lista mea de priorități ca președinte al Consiliului Județean Neamț. Mi-am dorit să transform un drum de pământ, care pe alocuri arăta ca o potecă, pe care se circula foarte greu, într-un drum excelent, lat de 8 metri, cu șanțuri și terasamente.

Sunt convins că după finalizarea acestui proiect reușim „să facem lumină“ pe Valea Muntelui și să asigurăm acces turiștilor și celor interesați de a derula afaceri în zonă. În scurt timp voi anunța că drumul județean DJ 127A Bicazu-Ardelean – Tulgheș – Harghita este, așa cum îmi place mie să spun, „ca în palmă!“, a transmis Ionel Arsene.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *