Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(VIDEO) Se montează grinzile pe podul de la Secu, Vânători Neamț

Foto: Captură Video

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a mers ieri în vizită de lucru la Vânători-Neamț pentru a se asigura că lucrurile merg bine în ceea ce privește lucrările care se efectuează acum pentru modernizarea podului de la Secu.

„Azi am fost la Vânători Neamț, unde Consiliul Județean gestionează o importantă investiție din domeniul infrastructurii rutiere – modernizarea podului de la km 0+883, peste pârâul Secu.

Valoarea proiectului depășește un milion de lei. Până în prezent s-au realizat fundațiile și acum se lucrează la montarea grinzilor, urmând a se turna suprastructura podului. Lungimea totală a acestui obiectiv este de 22 de metri, cu o deschidere de 18 metri.

Podul era vechi, din anii ’70, și se circula pe o cale foarte îngustă, carosabilul fiind de doar 5 metri. După realizarea actualei reparații, carosabilul va fi de 7,8 metri și vor exista două trotuare, fiecare de câte 1,2 metri. Pe traseul care duce către Mănăstirea Sihăstria sunt prinse pentru a fi modernizate alte două poduri.

Fac tot posibilul să realizăm lucrări de reparații și modernizări peste tot pe unde mai există probleme în infrastructura rutieră din județ, astfel încât drumurile și podurile din Neamț să asigure cele mai bune condiții pentru participanții la trafic.”, a transmis Ionel Arsene.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *