Vineri, 17 decembrie, debutează Târgul de Crăciun la Neamț. Intrarea este liberă, bucuria este a tuturor!

Curtea Domnească de la Piatra-Neamț va fi din nou o locație a bucuriei și sărbătorii mult așteptate, mai ales după un an în care nemțenii dar și turiștii nu au mai participat la evenimente. Aici vor răsuna din nou frumoasele colinde, aici va veni moș Crăciun, personajul vedetă al sărbătorilor, blând și bun, care vine întotdeauna cu tolba plină.

Ediția a V-a a evenimentului debutează pe 17 decembrie și va fi a tinerelor talente, căci spectacolele vor fi oferite de ei! Tot în lumina reflectoarelor vor fi și ansamblurile folclorice reprezentative la nivel local și național.

Copiii, care vor păși în atmosfera târgului de Crăciun, vor fi așteptați cu multe surprize, mai ales că moșul darnic va fi prezent, iar de la târg nu va lipsi nici Căsuța lui Moș Crăciun, unde copiii vor putea participa la diverse ateliere de creație. Și patinoarul, deschis pe întreaga perioadă a târgului, va fi un punct de atracție pentru toți iubitorii sportului pe gheață.

Toți cei prezenți la eveniment vor fi răsfățați cu cele mai bune și proaspete produse locale, diversificate și pe gustul tuturor. De la decorațiuni de tot felul, realizate hand-made, globuri pictate manual, atmosfera de poveste, nelipsitul vin fiert cu mirosul său unic și îmbietor, până la brânzeturi delicioase, preparate din carne afumată, dulciuri de sezon și multe altele, ediția din acest an a târgului va fi una inedită și va fi un bun prilej de relaxare, bucurie și promenadă pe Platoul Curții Domnești pentru toți cei care vor alege Crăciun la Neamț.

Dragi nemțeni, vă aștept, vineri, la Târgul de Crăciun la Neamț! Evenimentul care s-a dovedit a fi cel mai așteptat de peste an se deschide la Curtea Domnească din Piatra-Neamț peste numai trei zile, urmând a funcționa în perioada 17 decembrie – 2 ianuarie 2022.

Intrarea va fi liberă atât pentru cei vaccinați cât și pentru cei nevaccinați, deoarece de Sărbătoarea Nașterii Domnului bucuria este a tuturor. Consiliul Județean Neamț, în parteneriat cu Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, administrația locală și Camera de Comerț și Industrie Neamț, organizează un eveniment pentru toți nemțenii și pentru cei care aleg să petreacă frumoasele sărbători în zona noastră.

Muzica de fundal specifică acestei perioade, programele artistice susținute de către artiști locali, patinoarul, mâncarea tradițională, vinul fiert, ceaiurile cu scorțișoară și alte arome, toate vor crea zile și seri de neuitat, în minunata lume a Târgului de Crăciun la Neamț. Vă așteptăm să trăiți magia sărbătorilor de iarnă printre mii de luminițe, brad împodobit, atmosferă de neuitat! Să vină Crăciunul! În județul Neamț pregătirile sunt gata!, a declarat Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy