Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Viorel Stan: „Da, candidez, pentru Romanul nostru drag!”

Alianța pentru Modernizarea Romanului 2020 PSD-PPU îl susține pe profesorul Viorel Stan, pentru funcția de primar al municipiului Roman. Acesta și-a depus candidatura alături de colegii din PSD și președintele Ionel Arsene.
Da, candidez, pentru Romanul nostru drag!
În 2018, am ales să-mi orientez întreaga mea expertiză dobândită în ani de muncă și învățătură, spre activitatea parlamentară în Parlamentul României în calitate de deputat, demnitate pentru care trebuie să mulțumesc fiecărui cetățean care mi-a dat votul său, oferindu-mi această oportunitate. Ca membru al comisiei de învățământ, ca secretar al acestei comisii am acționat în scopul elaborării de legi benefice derulării procesului educațional în condiții optime.
În 2020 a apărut această nouă provocare, provocare ce pentru mine înseamnă a-mi pune competența, nivelul de cunoaștere și abilitățile dobândite, direct în slujba cetățenilor orașului meu, cel în care am copilărit, m-am format ca om, printre cetățenii căruia mi-am dus existența și traiul cel de zi cu zi. Aici am crescut, aici mi-am întemeiat o familie, aici am profesat meseria de cadru didactic, fiind ”făuritor de minți și caractere”, având șansa să țin în mâini viitorul a zeci de generații de elevi, aici am clădit echipe de cadre didactice serioase și dedicate educației și, de la Roman, am trimis înspre toate zările oameni de care cu toții suntem mândri.
Sunt membru de partid din 1996 și am fost tot timpul loial partidului, pentru că am știut să așez politica în viață în așa fel încât ea să ajute cu adevărat oamenii. Așa cred și simt și acum: acesta este pasul pe care trebuie să-l fac pentru orașul nostru. Să încerc, cu echipa mea, să-l conduc cu responsabilitate, identificând ceea ce este bun, îndepărtând ceea ce nu merge și construind un proiect care să fie pe placul oamenilor minunați din frumosul nostru oraș. Și am încredere că pot duce destinul Romanului pe un drum ascendent împreună cu echipa din Alianța pentru Roman 2020. Îi am în echipă pe unii dintre cei mai responsabili, pricepuți și harnici oameni, romașcani dedicați frumosului oraș. Și mai aproape de noi toți se află primarul ales în 2017, Lucian Micu, ale cărui merite – pentru modul în care a condus administrația și, în același timp, felul în care Romanul s-a dezvoltat – sunt de necontestat.
De unul singur poți face multe, dar împreună cu oameni care știu ce au de făcut poți schimba destine în bine. Eu asta vreau și sunt sigur că pot face: să continui parcursul extraordinar de bun de până acum și, ca-n școală, să-mi pun experiența pentru a ridica și mai mult ștacheta. Romanul este un oraș cochet de provincie, dar împreună îl putem face mai frumos, una dintre cele mai primitoare case pentru oamenii buni. Romanul trebuie să-și găsească locul în lista orașelor cu structura modernă de secol 21. Pentru asta noi suntem aici.”, a declarat Viorel Stan.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *