Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Voluntarii din Roman vor salubriza malul stâng al al râului Moldova

Primăria Municipiului Roman, Asociaţia People to People Roman Chapter, Asociaţia Muşatinii Roman, instituţiile de învăţământ din municipiu și SC Rossal SRL Roman se vor alătura în data de 24 septembrie 2016 noii campanii naționale „LET’S DO IT ROMANIA!”, marcând astfel şi Ziua Mondială a Curăţeniei.

image-2016-09-13-21287718-41-actiune-ecologizareLa nivelul municipiului activitatea din cadrul campaniei va consta în salubrizarea malului stâng al râului Moldova și va debuta de la ora 08:30 astfel:
– voluntarii ce provin de la instituţiile de învăţământ gimnazial vor salubriza malul stâng al râului Moldova, de la Stația Petrom (Artera Vest) până la poligonul auto din str. Sucedava;
– voluntarii ce provin de la instituţiile de învăţământ liceal şi ONG-uri vor salubriza malul stâng al râului Moldova de la poligonul auto din str. Sucedava până la sediul SC Hidroterm, inclusiv zona Zăvoi.
Partea logistică (saci menajeri, mănuși) este asigurată de către Primăria Municipiului Roman, iar la finalul activității operatorul de salubritate SC Rossal SRL Roman va ridica deșeurile colectate din zonele prestabilite.
„La Roman, în Campania Let’s Do It, Romania! în anul 2011 peste 500 de voluntari au colectat mai mult de 1.100 de saci cu deşeuri, în anul 2012 cei 450 de voluntari au colectat peste 400 de saci cu deşeuri municipale, iar la ediția din anul 2013 au participat 550 de voluntari, care au strâns peste 300 de saci cu deşeuri municipale.”, precizează organizatorii

Cei interesați pot găsi mai multe detalii aici.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *