Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„Vouchere de vacanță pentru toți românii care muncesc!”

Decizia guvernului de a elimina voucherele de vacanță nu face decât să pună la pământ turismul României. Din păcate, începând din acest an, acest beneficiu a fost înlăturat de către cei aflați la putere, lucru care, bineînțeles, va afecta nu numai beneficiarii acestui drept, dar va lovi puternic și sistemul HoReCa, un sistem izbit deja de pământ din cauza pandemiei.

Vouchere de vacanță pentru toți românii care muncesc!

Este o modalitate sigură de a salva turismul românesc, fapt dovedit în ultimii ani, când beneficiarii acestor tichete au susținut industria ospitalieră! Plecând de la precedent, PSD susține acordarea voucherelor de vacanță tuturor angajaților, fie ei din sistemul de stat sau din cel privat.

Liberalii, care de când sunt la putere au luat doar măsuri anti-românești, trebuie să înțeleagă că această propunere pe care PSD dorește să o implementeze ar aduce beneficii pe toate planurile, iar operatorii din turism ar primi o mână de ajutor după această perioadă extrem de grea. Din nefericire, nu sunt capabili să înțeleagă implicațiile economice. Turismul s-a dezvoltat după ce PSD a introdus voucherele de vacanță, iar românii au călătorit mai mult în țara lor. Nu e de neglijat nici faptul că statul ar primi bani la buget, iar salariații cu venituri mici și-ar putea permite un concediu.

După cum ne-au obișnuit, liberalii își bat joc de toate măsurile bune și au eliminat inclusiv aceste tichete, pe care nu vor să le reintroducă.

Liberalilor, există oameni în țara asta care nu stau cu batista la buzunarul de la piept și cu trabucul în gură! Muncesc din greu și trebuie sprijiniți să se poată bucura de o viață mai bună! Merită!”, a declarat Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *