Vulpițele Galbene, singura echipă de fotbal feminin din județul Neamț, a reușit o nouă victorie

Vulpițele Galbene Roman își consolidează poziția în clasament cu o nouă victorie

Vulpițele Galbene au obținut o nouă victorie duminică, 27 martie, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii a doua de fotbal feminin. Rezultatul de duminică consolidează poziția echipei romașcane în clasamentul general: locul al doilea în Ligă, la doar șase puncte de liderul AFK Csiksereda Miercurea Ciuc.

Experiența și pragmatismul vulpițelor au fost atuurile care le-au adus încă trei puncte importante pentru clasamentul general. La pauză, scorul a fost 2 – 0 pentru gazde, iar fluierul final al partidei  a adus și victoria vulpițelor, cu 5 – 0.

Am reușit să ne mobilizăm bine și pentru acest joc și am tratat adversarul cu maximă seriozitate, deoarece știam că este un adversar în creștere de formă, cu ceva achiziții în perioada de iarnă. Am început meciul bine, ne-am așezat în jumătatea adversă încă din primele minute, dar faptul că adversarul s-a așezat pe două linii ne-a pus în dificultate. Primul gol a venit abia în minutul 39, prin Ștefana Mocanu, iar în ultimul minut de  joc din prima repriză am înscris prin Mădălina Apopuțoaiei”, a afirmat Adelin Tălmăcel, antrenorul Vulpițelor Galbene.

 Repriza a doua a început după același scenariu, cu posesie prelungită în jumătatea adversă și faze de poartă. Avantajul gazdelor s-a mărit prin golurile Ștefanei Mocanu, Mădălinei Apopuțoaiei și Paulei Agu.

Pentru vulpițele senioare urmează o pauză, până pe 16 aprilie, când se va juca o partidă din Cupa României. În schumb, intră în focurile jocului junioarele U17. Astfel, sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 17.00, vulpițele junioare vor întâlni pe teren propriu echipa de fete U17 AFC Botoșani.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy