Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Zboruri interzise în 9 țări până pe data de 17 iulie – Lista publicată de ROMATSA

Romatsa (N.R: Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian) a publicat lista zborurilor interzise până la data de 17 iulie, în contextul prelungirii stării de alertă.

Astfel, potrivit anunțului făcut, se prelungesc restricțiile de zbor cu încă 30 de zile pentru următoarele state: Belgia, Franţa, Iran, Italia, Marea Britanie, Ţările de Jos, Spania, SUA, Turcia.

În ceea ce priveşte repatrierea sezonierilor români sau transportul acestora către locurile de muncă din străinătate, Romatsa a precizat condiţiile în care pot fi operate acestea. Astfel, operatorii aerieni care vor să transporte pasageri în şi dinspre România vor trebuie să notifice în scris autorităţile cu cel puţin 2 zile înainte de ziua şi ora plecării şi să furnizeze informaţii precum numele şi prenumele pasagerilor, cetăţenia acestora, numele companiei aeriene care operează zborul, precum şi numele agentului sau agenţilor de recrutare a muncitorilor sezonieri din România.

Anunțul Romatsa, aici.

Sursa: flightplan.romatsa.ro

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *