Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Zeci de mii de simpatizanți la mitingul PSD din Piața Unirii din Iași: „România adevărată nu dezbină!”

Ieri, 9 mai, la Iași, în Piața Unirii, a avut loc un eveniment dedicat Zilei Independenței României și Zilei Europei. La eveniment au participat zeci de mii de simpatizanți PSD, alături de care au fost și membrii PSD Neamț, în frunte cu președintele organizației, Ionel Arsene.

Am simțit ieri o emoție și o bucurie fără seamăn! Am fost zeci de mii de oameni în Piața Unirii din Iași pentru a sărbători Ziua Independenței României. Dar și Ziua Europei.

Eu, personal, am avut mai multe motive de bucurie: am avut alături aproape zece mii de nemțeni, de care sunt extrem de mândru și cărora le mulțumesc!

Ne-am întâlnit cu toții cu echipa de candidați pentru Parlamentul European. Sunt determinați, entuziaști și gata de lucru! Avem doi candidați la alegerile europarlamentare din zona Moldovei – fostul președinte al Consiliului Județean Bacău, Dragoș Benea, și doctorul Tudor Ciuhodaru de la Iași. Vor fi doi eurodeputați de nota 10! Toți candidații noștri sunt buni profesioniști și buni români.

Privind la mulțimea din Piață, am simțit România adevărată. Oameni care muncesc și care știu ce este patriotismul.

România adevărată e pozitivă și construiește, nu dărâmă. România adevărată nu dezbină. Liviu Dragnea a definit cel mai bine acest lucru: patria înseamnă pace.”, a declarat liderul PSD de la Neamț.

 

Art. pub.

Comandat de Partidul Social Democrat PSD CIF 41190008

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *