Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

În scurt timp vor putea fi organizate conferințe, ședințe sau spectacole

Se lucrează de zor la reamenajarea sălii de festivități a Primăriei municipiului Roman. Edilul își dorește ca peste două luni, să poată oferi cetățenilor un spațiu modern pentru susținerea de conferințe, ședințe sau spectacole.

S-au operat deja modificările pentru realizarea ușilor de intrare/ieșire, astfel încât spațiul să respecte reglementările cu privire la protecția persoanelor în caz de incendiu. Balconul va fi renovat și va putea fi utilizat, oferind o imagine de ansamblu asupra întregii săli. Scaunele, în jur de 220-230 locuri, urmează a fi comandate. Mai lucrăm la ultimele finisaje, după care va urma montarea scenei, ce va fi prevăzută cu sistem de proiecție și, bineînțeles, un sistem audio performant.
La finele lunii martie deja am programat ca sala să poată fi utilizată pentru desfășurarea festivalului anual Lucky Kids Dance, iar mai apoi pentru Festivalul național de Teatru ”Gong”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *