1 iunie: Peste 90 de copii din NEAMȚ, la film cu tinerii social-democrați. Unii dintre ei, pentru prima dată într-o sală de cinema

Miercuri, 1 Iunie, 94 de copii din medii defavorizate (capacitatea unei săli de cinema) au mers la film împreună cu echipa TSD Neamț.

Tinerii social-democrați nemțeni coordonați de Lucian Manole au plănuit o experiență minunată pentru acești copilași fără vină, care provin din mai multe localități nemțene.

 După mobilizarea președinților de organizații locale TSD,  prichindeii cu vârste între 6 și 12 ani au fost preluați de acasă, cu acordul părinților, și aduși la cinema, în Piatra Neamț. Încântați, cu zâmbetul pe buze și cu popcornul pregătit, au urmărit filmul Aventuri până la lună și înapoi, specific vârstei lor.

Scopul acțiunii noastre umanitare de 1 iunie a fost acela de a aduce un zâmbet pe buzele unor copii deosebiţi, dar cu o situaţie materială mai specială. Am auzit hohote de râs și am văzut zâmbete pe chipurile lor, pe parcursul filmului. Noi credem și sperăm că am reușit să ne atingem scopul pentru Ziua Copilului 🙂„, ne-a declarat Lucian Manole, președintele TSD Neamț.

“Mi-au trimis tinerii noștri câteva fotografii de la cinema și pot să vă mărturisesc că sunt mândru de ei. Am văzut bucurie, entuziasm și încântare pe chipurile celor peste 90 de copii, care provin din medii defavorizate, din municipiile Roman și Piatra Neamț, orașul Târgu-Neamț, comunele Ghindăoani, Răucești, Țibucani, Văleni și Borlești.  

Iată că, în ciuda tuturor problemelor și a contextului actual, încă mai putem face BINE.

TSD Neamt

Le transmit La Mulți Ani cu bucurii și sănătate, cu prilejul Zilei Copilului! Cu toții merită o copilărie fericită și sper că experiența de astăzi a contribuit într-o mica măsură la acest lucru.

Bravo președintelui TSD Neamț, Lucian Manole, și tinerilor de la organizații locale care s-au mobilizat pentru activitatea de 1 iunie, în frunte cu Diana Mercaș (Târgu-Neamț), Vlad Grigorean (Piatra Neamț), Luca Țonea (Roman), Cosmina Simeon (Ghindăoani), Laurențiu Manolache (Răucești), Marius Tătaru (Țibucani), Ștefan Grigore (Văleni), Marius Escariu (Borlești). Mulțumiri și colegului meu, senatorul Răzvan Cuc, care s-a implicat direct pentru demararea acestei bucurii de Ziua Copilului!

Noi, social-democrații din Neamț, continuăm să gândim activități care să-i bucure și pe semenii noștri mai puțin norocoși.”, transmite Daniel Vasilică Harpa, președinte PSD Neamț.

O zi minunată tuturor copiilor din Neamț, și de pretutindeni!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy