Adrian Niță, Prefectul județului Neamț, mesaj pentru copilași: „Să aveți o zi plină de bucurii, cu mult soare și cadouri pe placul vostru!”

Astăzi, de Ziua Internațională a Copilului, instituțiile subordonate MAI au pregătit activități de informare, prezentare și multe jocuri.

În 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐏𝐢𝐚𝐭𝐫𝐚 𝐍𝐞𝐚𝐦𝐭̦, în intervalul orar 09:00-13:00, pompierii, polițiștii și jandarmii vor fi 𝐩𝐞 𝐏𝐥𝐚𝐭𝐨𝐮𝐥 𝐂𝐮𝐫𝐭̦𝐢𝐢 𝐃𝐨𝐦𝐧𝐞𝐬̦𝐭𝐢 pentru a sărbători copilăria. Aceștia vă așteaptă cu activități de informare preventivă, jocuri dar și cu prezentarea tehnicii de intervenție specifică fiecărei structuri.

Î𝐧 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧 în intervalul orar 10:00-13:00, pompierii vă așteaptă în 𝐏𝐚𝐫𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚̆𝐫𝐢𝐞𝐢 pentru a sărbători copilăria prin jocuri, activități de informare preventivă și prezentarea tehnicii de intervenție.

Î𝐧 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐮 𝐍𝐞𝐚𝐦𝐭̦ în intervalul orar 09:00-13:00, pompierii vă așteaptă 𝐢̂𝐧 𝐏𝐚𝐫𝐜𝐮𝐥 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥 pentru a sărbători copilăria prin jocuri, activități de informare preventivă și prezentarea tehnicii de intervenție.

Să aveți o zi plină de bucurii, cu mult soare și cadouri pe placul vostru!

La mulți ani!”, a transmis Prefectul Județului Neamț, Adrian Niță.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy