Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Infractor prins în comuna Tămășeni

În cursul zilei de 1 martie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au acționat pe raza comunei Tămășeni, ocazie cu care au depistat un bărbat de 52 de ani, din localitate, care poseda un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost condamnat prin decizie penală pronunțată de Curtea de Apel Bacău, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.
În fapt, în cursul anului 2009 inculpatul a ajutat un administrator al unei societăți din Roman să inducă și să mențină în eroare o altă societate comercială, cu prilejul încheierii și executării unui contract comercial, în scopul obținerii de foloase materiale ilicite. Prejudiciul cauzat a fost de aproximativ de 218964 lei. Persoana a fost reținută și escortată la Penitenciarul Bacău, în vederea încarcerării.

arest-2

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *