Trei incendii stinse de pompierii din Roman, miercuri, 23 martie

Miercuri, 23.03 a.c., la ora 11:12, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că iese fum dintr-un apartament situat la parterul unui bloc din municipiul Roman, strada Anton Pann. La locul indicat s-au deplasat un ofiţer şi şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, constatând că nu erau persoane în apartament. Pompierii au intrat în locuinţă, forţând uşa de la intrare, şi au lichidat în scurt timp incendiul, în urma căruia au ars materialele textile din apropierea unui reşou care funcţiona şi conţinutul vasului de gătit aflat pe acesta.

Miercuri, 23.03 a.c., la ora 15:15, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din satul Moreni, comuna Văleni. La locul indicat s-au deplasat nouă subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, constatând că ardea o grindă din lemn situată deasupra sobei. Pompierii au stins incendiul în limitele găsite. Cauza probabilă a incendiului: sistem de încălzire amplasat necorespunzător faţă de materialele combstibile. La intervenţie au participat doi membri ai SVSU Văleni.

Miercuri, 23.03 a.c., la ora 19:26, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din satul Boghicea. La locul indicat s-au deplasat opt subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia a ars acoperişul locuinţei, pe o suprafaţă de aproximativ 5 mp. Cauza probabilă a incendiului: burlan de fum amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile.

incendiu-noaptea-2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy