Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Planuri de viitor: Universitate de stat la Piatra-Neamț

adresa

În urma consultărilor de la începutul anului între primarul Dragoș Chitic și reprezentanți ai instituțiilor de cultură, cultelor, cluburilor sportive și ONG-urilor din Piatra-Neamț, s-a ajuns la concluzia că ar fi benefică pentru municipiul Piatra-Neamț înființarea unei universități de stat.

În acest sens, primarul Dragoș Chitic a menționat că s-au făcut primii pași în implementarea acestui proiect.

”Am trimis câte o adresă către rectorii celor patru universități de stat din Iași: Universitatea ”Al. I. Cuza”, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi”, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, respectiv Universitatea de Arte ”George Enescu”. În această adresă exprimăm intenția pe care o avem de a realiza o universitate de stat la Piatra-Neamț, solicităm părerea dumnealor și urmează să stabilim o întâlnire. Totodată am avut discuții cu domnul vicepreședinte al CJ Neamț, Daniel Vasiliu, legate de un spațiu propice. Din toată analiza făcută rezultă că spațiul cel mai potrivit ar fi clădirea în care acum există ASE-ul (n.n situată pe strada Gavril Galinescu, Piatra Neamț).”, a declarat Dragoș Chitic.

M. I.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *